Stig Hastrup har tyvärr gått bort men familjen har valt att låta denna sida ligga uppe.

---

Välkommen!


Jag heter Stig Hastrup och vill dela med mig vad jag hittat och lärt genom åren, om hur man billigt förebygger och botar allsköns åkommor alternativt. Observera att jag är inte läkare men elektriker. Min läromästare sade en gång: "Inget är omöjligt för gudar och elektriker"

Jag säljer ingenting i hälsoväg. Har ingen ekonomisk vinst av något som nämns här.

Jag har varit på nätet med hemsida sedan 1994. Örtteer och annat alternativt hälsostoff sedan 1997. Jag lär hela tiden nytt och det jag tycker är viktigast står först.

Jag satsar på det helst ska vara gratis eller billigt, och samtidig enkelt att följa var dag, år efter år. Här är alltså min åsikt. Andra är vilt oeniga ;-D


Då jag fick veta att någon använder min sida i första hand när de är krassliga, blev jag klart stolt, men mildast talat lite rädd över förtroendet. Samtidigt spårar det mig ju att vara så bra som möjligt.

Är du en sådan person är här mina råd direkt.
Ät LCHF. Drick 2-3 liter vatten med ett kryddmått mineralsalt i varje liter. Ont i rygg och ledar har jag botat med 3 liter vatten/salt och 1 liter kaffe om dagen, istället för omvänd. Och SMÖR!

Komplettera med Algtabletter. 1 pr 10 kg du väger om dan. Megavital från Vitaminer.nu är också bra, men har inte den utrensande effekt på tungmetaller i kroppen som alger har. Ta övriga vitaminer och mineraler efter behov och årstid, som D3-vitamin om vintern.

Ta inga kalktillskott men istället appelsinjuice. Mjölk ger tyvärr inget kalktillskott och kalkpulver kan kroppen inte ta upp men ger hjärtproblem och stenhård mage.
Få också motion. Det är dubbelt så viktigt som kalk i födan för att bygga en stark benstomme.


Kolla sedan sidorna om Jordning, Silver och MSM som är helt fantastiska produkter.

Jag har ju bara pyttelite information här.
Kolla dessa sidor som har mycket mer och de nyaste rön:

Kostdemokrati

Newsvoice


Vilken mat, dryck och kosttillskott
man än intar, är det genom tarmväggarna att näringen tas upp
.
Är dessa belagda med en gammal hinna av div skräp man ätit, kan man ju inte ta upp all näring, och har inte det fulla utbyte av maten. Det finns olika sätt att rena tarmarna. Jag gillar själv Dr Christophers Bowel Cleansing formel. Man börjar med kapslar och sedan pulver enligt instrukserna. Senast köpt på sidan: Iherb.

Att jorda sig har utöver lindring mot en massa sjukdomar, egenskapen att man behållar mineraler i kroppen istället för att pissa ut dem.

Genom åren har jag läst mycket hälsostoff och det är kul att se vad folk faktisk använder och ofta omtalar. Pau D'Arco/Lapacho är oftast nämnd. Det har i många år varit mitt första val om jag skulle få cancer, fast idag skulle jag komplettera med kolloidal silver, och- eller morötter eller sparris!

Kolla gärna runt på denna, min hemsida. Det finns kanske information som du säkert inte hittat innan.

Jättekul att det nu varit nästan 180.000 besökare sedan påsken 2008 då jag bytte domän förre gång. Min nya "123minsida" är roligare att jobba med och har bättre utseende på mobilen. Man får dock ha max 40 sidor i den version jag vald, så jag har dragit ihop mer info på varje sida. Jag jobbar fortfarande med prioitering av sidorna tills jag är nöjd. Hör gärna av dig om du saknar nått från min gamla layout.
 

Mesta info handlar om att bota, men bästa är ju att förebygga sjukdomar. "A Carrot A Day Keeps The Doctor Away!" Många uppstår p.g.a. stress och känslan av otillräcklighet. Så boka en stund till dig själv var dag, där du tar det lugnt och skönt och luktar på blommorna!

Zonterapi tycker jag om!
Lär dig själv, eller boka tid till en som kan, och få en god upplevelse och ordning på gamla plågor.


Det finns bra tidningar
och grupper på nätet där man får reda på hur fel det går till i vården. Det är för mycket, allt för mycket, men det hjälper tyvärr inte att bli upphetsat då bolag och myndigheter tycks vara gjord av Teflon™ (inget fastnar) och med skygglappar. Jag vill istället säga så här:

Det finns de och det finns oss.
Tänker ibland på filmen Fahrenheit 451 där staten eldar upp böcker och folket tar tillflykt i skogen och memorerar var sin bok att berätta till nästa generation.


Jag tar till mig allt det positiva,
alla produkter och lösningar som jag menar ger bättre hälsa, som kan utföras av vem som helst, och utan att bryta sin "Comfort Zone" allt för mycket. Visst kan det vara bra med 50 olika örtblandningar, lavemang och andliga exerciser flera gånga om dagen, men vem orkar i längden?

På min sida finns även mera lättsamt. T.ex. Familjen Hastrups Müslirecept som nu har hängt med sedan 1980. Roliga silhuettklipp från Kikhavn. Klassbilder från min skoltid och tiden i popgruppen The Bodies på 60' talet.

Det senaste nya är morotssaft mot cancer! eller varför inte Sparris?

Senaste nya sektion är om runstenar.
Uppdaterat februari 2017, men ha överseende om du inte hittar en sten efter min sida. Senast är Skårbysten 2 under reparation och flyttas till ny plats vid kyrkan. Älleköpingestenen blev flyttat till Åhus på torget vid museet. Den hittades i 1965 under en reparation i en kyrka och är relativt nyhuggen att skåda, till skillnad från de flesta, som stått ute i 1000 år.

 

UPP

© 1995-2019 S H. Endast delgivn. av rekommendationer.

Vänligast Stig Hastrup