Morotsjuice
botade cancer


Här är två personer, Ann Cameron och Ralph Cole som beskriver exakt hur mycket det behövs om dagen, i hur lång tid och vad de i övrigt gjorde. Ann har skrivit en bok som kan köpas på Amazon och Ralph har en mycket aktiv blogg.

Lite nere på denna sida står om Gersonmetoden kontra ren morotsjuice.

Morotsjuice ger även ett tillskott av olika näringsämnen som hjälper kroppen på olika sätt så andra åkomman minskar eller går bort.

 

Barn med cancer. Det är mycket alternativt man, ajabaja, inte får ge barn, men jag kan inte föreställa mig att någon har invändning mot man ger dem morotssaft.

 

Prismässigt. Ja vad kostar säg, 3 kilo morötter? ;-)
En saftpress finns billigt på Blocket, vilken som duger, men bäst att sedan investera i en effektiv och lättskött modell. Det handlar ju om flera månaders behandling.

Vanliga morötter duger. Finns inget mervärde med ekologiska här säger båda Ann och Ralph. Bättre att lägga pengarna på fler än på finare
morötter. Det viktigaste är de är friska och spänstiga utan nått av roten är grönfärgad, då detta betyder de delvist växt ovan mark och har fått solljus, så undvik såna.

Det går även bra i samband med den ev. annan cancerbehandling som strålning och cellgift, fast det verkar vara onödigt att ta emot sånt, då mörötterna botar cancern. Vilka typer av cancer spelar ingen roll. Alla går att bota fast några är mer jobbiga än andra. Enbart om ett akut kirurgisk ingrep är skillnaden mellan liv och död skulle jag själv ta emot det, men i övrigt är det skit med vanlig cancerbehandling.

Själva kuren består i att varje dag göra juice av 2,5 kilo friska spänstiga morötter och sedan dricka 5 glas morotsjuice à drygt 2 dl fördelad över dagen. De ska inte skalas då mycket av de verksamma delat finns i skalet, bara tvätt-borstas fria från smuts och toppen och ev. bruna fläckar tas bort.

Detta gäller en person på 70 kilo.
En tumregel blir då 1 kilo morötter pr 30 kilo du väger.
Om man t ex väger 90 kilo behövs det då minst 3 kilo morötter, men alla är olika och vissa cancer är svårare än andra. Ralph rekommenderar att öka med ett eller 2 glas mera för att nå punktet där cancern "tipper över" och börjar gå tillbaka. Mer än 12 glas är mycket ovanligt att någon behöver.

Det är mycket viktigt att dricka tillräckligt juice!
Mindre än ovannämnde stoppar upp cancertillväxten, men med mera försvinner den snabbare. Du kan inte överdosera. Visst är det tillsynes mycket A vitamin i morötter, men den är enbart ett förstadium till A och denna är inte skadlig i stora mängder.
Det är tillsynes också mycket socker i, och cancer lever ju av socker, men det har ingen betydelse i denna sammanhang. Det är nog snarare så att kombinationen med sockret verkar som en Trojan liksom tex Kelmunkuren med bikarbonat och sirap.

Det har ingen betydelse om du dricker allt på en gång eller fördelar det under dagen.


Det som är unikt med Ann's metod är att dricka 5 glas morotsjuice, är det enda hon gör annorlunda i sin vardag. Hon äter och dricker i princip som vanligt

Morotsjuice gör hela skillnaden!

Andra kurer innefattar ofta en mängd olika ingredienser och omläggning av kost och livsstil.
Ej så med morötterna!

Det är innehållet av Falcarinol och Luteolin i morötterna som bägge har starka anti-cancer effekter. Man ska inte inta andra tillskott eller blanda andra saker i saftpressen då de kan ha en negativ effekt. Rödbeter nämns ofta som en bra mix med morötter, men glöm det i denna sammanhang.

Morötter. Punkt Slut!


Ett pound är ca 450 gram och en cup, som också nämnas i engelska originaltexten är ca 2,35 deciliter.

Om man jobbar, kan man t ex förbereda morötterna på kvällen, dvs skapa dem rena och ev stycka dem. Så går det snabbare att göra juice på morronen. 10 minuter inkl. rengöring av saftpressen säger Ann.

Efter man är frisk, tar Ann endast morotsjuice ibland. Ralph i princip aldrig och han har varit fri av cancern i 10 år.

Nackdelar: Lite jobb att göra juice varje dag bara.
Smaken är som baken. Tycker man inte om den, tipsar Ralph att dricka det med sugrör.

 

Ann blev opererat för "Steg 3 tjocktarmscancer" men har i övrigt inte mottagit andra behandlingar efteråt. Sedan fick hon konstaterat sannolik cancer i lymfkörtlar mellan lungorna men valde att ta tag i sina cancer själv.

 

Hon hade läst om Ralph som botade cancer i sin nacke och på bröst och som började dricka morotsjuice av 3, sedan 5 pund morötter om dagen. Hon gjorde inga andra ändringar med sin mat och dryck.

Det enda nya var att tillfoga juice från 5 pund morötter till sin vanliga kosthållning med kött och glass! Inga övriga örter, rökelse, kaffelavemang, meditering eller nått.

( Vilken pärs stackarna har på Gersons kur.
Doften av nylagad kaffe och så ska den "drickas rektalt"
Rena tortyren! )

 

Anns tidsschema:

2 veckor. Ingen ändring

8 veckor. Tumörerna slutat växa och börjat krympa.

4 månader. Alla lymfkörtlar mellan lungorna återgått till normalen.

8 månader. Ingen tecken på cancer i kroppen nånstans.

Hon hade 3-4 dagars uppehåll varje månad med intag av juice p g a reser.

Ann Cameron


Morotsaft mot cancer

Översatt från Chris Beats Cancer.

Mitt namn är Ann Cameron.
Tisdag 30 juli 2013 fick jag en datortomografi för maligna tumörer i lungorna. På torsdagen 1 augusti 2013 fick jag resultatet:
"Inga tecken på cancer."

 

Jag tror av egen erfarenhet att morötter snabbt kan bota cancer utan kemoterapi, strålning eller kostförändringar. Jag tror att morötter är värt ett försök för nästan alla som diagnostiseras med cancer, eftersom resultaten visar sig mycket snabbt.

 

Här är historien om min erfarenhet:

2012

Den 6 juni blev jag opererad för en nydiagnostiserade steg 3 tjocktarmscancer. Jag avböjde rekommenderad kemoterapi och kände mig bättre och bättre från den dagen, men sex månader senare, den 6 november, hade jag en datortomografiuppföljning som visade sannolik cancer i lungorna.

 

Onkologen sa att jag hade steg 4 koloncancer som spridit sig till lungorna. Senare fick jag veta att tjocktarmscancer-kirurgen inte trodde cancer i lungorna hade något samband med tjocktarmscancer, en oberoende utveckling. Hans resonemang var att tjocktarmscancer, även metastaser växer mycket långsamt, och de två lungtumörer växte snabbt.

 

Onkologen sade också strålning inte skulle hjälpa mig. Hon rekommenderade kemoterapi för att fördröja min död, men sade kemoterapi skulle inte bota min cancer. Jag frågade kirurgen om min livslängd. Han berättade att utan cellgifter jag hade förmodligen bara två till tre år kvar att leva, men inte mycket mer med cellgifter.

 

Jag var mycket upprörd. Jag läste på allt jag kunde hitta på internet om alternativ till cellgifter och strålning. Jag hade redan en lista med ett tjugotal rekommenderade ämnen som inte fungerade, då min man hade försökt dem i sex månader, innan han dog av lungcancer i 2005.

 

På internet hittade jag Ralph Cole, en man från Kalifornien. Han sade att vid att dricka juice av fem pounds =2,5 kilo morötter dagligen hade han eliminerat små skivepitelcancer på halsen, och att andra hade sagt till honom saften hade hjälpt mot en mängd olika cancerformer.

 

Ralph beskrev mycket detaljerad sin egen erfarenhet. Han säljer inte något eller skryter på nått sätt. Den 17 november började jag dricka morotsjuice i den mängd Ralph rekommenderade.

 

Jag pressade och drack saft av 2,5 kilo morötter per dag.

 

Den 27 november, bekräftade en PET-undersökning resultaten av datortomografin: närvaron av "fläckar", svullna lymfkörtelknutor, och två små tumörer i förstorade lymfkörtlar mellan lungorna, vardera ca en tum lång med 1/4 tums diameter. (2,5 cm x 6mm) Enligt röntgenläkarens rapport, var dessa tumörer "glupska efter socker" och "snabbväxande".

 

Att dricka morotsjuice, till skillnad från vissa kosttillskott som onkologer förbjuder under konventionell behandling, är helt OK med samtidig strålning eller cellgifter; men jag ville inte ha den rekommenderade cellgiftsbehandling eftersom jag hade forskat och fruktade dess biverkningar.

 

Så jag mottog ingen cellgifter, ingen strålning, inga andra behandlingar, och inga kostförändringar utöver jag drack morotsjuice. Fortsatta att äta kött och glass och andra kostvanor jag har. (Jag vill inte rekommendera glass för cancer, men enbart betona att dricka morotsjuice var den enda förändring som jag gjorde i min tillvaro, förutom med tack att acceptera böner och "bra energi" från vänner och be om visdom och hjälp från högre makter).

 

2013

Den 7 januari, efter åtta veckor på morotsjuice (1 till 1,3 liter dagligen) hade jag min första datortomografi-uppföljning. Den visade ingen tillväxt av cancern, viss krympning av tumörerna, och färre svullna lymfkörtlar. På bara åtta veckor, hade tillväxten av tumörerna stoppats.

 

Det är intressant att åtta veckor är lika mycket tid på morotsjuice som det tog Ralph Cole att eliminera sina hals-celltumörer.

 

Under de kommande sex månaderna fram till slutet av juli 2013, fortsatte jag konsekvent att dricka juice varje dag utom när jag reste. Jag använde en Omega Juicer i starten, som gjorde 1 liter juice från 2,5 kilo morötter. Sedan bytte jag till en Champion Juicer, som gjorde 1,3 liter från samma mängd morötter. Båda juicers var effektiva.

 

Jag gjorde allt saft för dagen på morgonen, drack en del och resten att dricka under dagen, satte jag i kylskåpet. Varje månad eller så när jag reste, gick där tre eller fyra dagar i följd utan saft.

 

I slutet av mars 2013 visade en datortomografi ingen tillväxt av cancer, ingen ny cancer, inga svullna lymfkörtlar och ytterligare krympning av tumörerna.

 

En datortomografi den 30 jul 2013 visade inga tecken på cancer!

 

De uppsvällda cancer-lymfkörtlar hade återgått till normal storlek och var stabila. Jag berättade för första gången min onkolog om min morotsjuice-behandling. Sade jag inte hade sagt det innan, då jag trodde att hon skulle vara skeptisk. Hon sade att hon var säker på att många naturliga ämnen är effektiva mot cancer, men att hon inte kan rekommendera dem på grund av bristen på formella studier och statistikstöd.

 

Min uppfattning är att läkare stelt måste uppfylla rekommendera kemoterapi eller strålning och ingenting annat. Om de orsakar en patients skada eller dödsfall med okonventionella råd, kan de bli åtalade i en medicinsk felbehandlings-rättegång. Så du kan prata om morötter, kål, eller curcumin med din läkare, men även om de är intresserade, får de inte rekommendera dessa ämnen till dig.

 

Min onkolog rekommenderade en ny skanning efter sex månader, men om sex månader är jag sannolikt i Guatemala där en scanning innebär att dricka mycket av ett mycket obehagligt smakande kontrastmedel. Så jag har beslutat att vänta ett år innan nästa undersökning. Under tiden kommer jag ibland att dricka morotsjuice, och sträva efter mindre kött och glass, och mer sallader.

 

Att reprisera mina framsteg:

Två veckor efter start med morötterna, fanns det ingen förbättring.

Åtta veckor efter start hade tumörerna slutat växa och krympte.

Fyra månader efter start hade alla lymfkörtlarna i mina lungor återgått till det normala.

Åtta månader efter start, fanns det inga tecken på cancer någonstans i kroppen.

 

Jag tror en nydiagnostiserad person som jag som fortfarande är vid ganska god hälsa, säkert kan skjuta upp kemoterapi i åtta veckor för att se om 1,3 liter morotssaft dagligen kommer att stoppa cancertillväxten. Om morötterna fungerar, kan man fortsätta att skjuta upp cellgifter så länge morötterna fortsätter att hejda cancer och, hoppas man, slutligen eliminera den helt.

 

Mitt senaste datortomografi (Juli 30, 2013) bevisar detta har hänt för mig.

Morotskuren fungerade också mot Ralph Coles skivepitelcancer. Jag tror att de förmodligen kan arbeta mot ett brett spektrum av cancer. Den verksamma beståndsdelen i morötterna är falcarinol, som har visat sig vara effektiv mot cancer i labbförsök med råttor och möss gjorda i Danmark och Storbritannien.

 

Vid att använda morötter eller falcarinol, har dr Kirsten Brandt och kollegor i Storbritannien bromsat av en tredjedel av tillväxten av tumörer i labbråttor som injicerats med ett cancerframkallande ämne. De har matat råttor och möss proportionellt med vad för människor skulle vara 700 gram morötter.

 

Att dricka juice från 2,5 kilo morötter dagligen, som Ralph och jag har gjort, motsvarar för en människa, mer än det tredubbla vad Dr Brandt gav till råttor. Jag hoppas att många människor och organisationer kommer att bidra till att finansiera detta arbete, som hittills har kämpat för att hitta en stark finansiell uppbackning.

 

Bästa hälsningar till alla för hälsa och lycka,

Ann Cameron

 

Kommentarer från Chris: (Chris beat cancer)

Jag älskar denna!

Sådan Ann!


Vissa hälso-och healing cancerexperter skulle förmodligen se vad Ann gjorde som oerhört riskfyllt. Bara pressa morötter och inte ens ändra sin kost ... men det fungerade! Och hey, det är svårt att argumentera med resultat.

Även det faktum att hon vägrade kemoterapi är viktigt. Cytostatika orsakar skador i hela kroppen, förstör ditt immunförsvar, gör cancerstamceller mer aggressiva och kan orsaka nya cancer i kroppen.

 

Läsare av denna blogg vet att jag rekommenderar massiva insatser och radikalt ändra kost och livsstil för att bota cancer, som jag gjorde, men Ann's erfarenhet är ett uppmuntrande bevis på att ibland kan små betydande förändringar ge stora resultat.

Ann's strategi är en som kan användas av någon som inte har råd att göra något annat och letar efter "mest valuta för sina pengar".

 

Detta är också en bra metod om du försöker att hjälpa någon med cancer som är envise och helt oemottagliga att prova någon form av alternativ behandling. Att dricka en dryg liter färsk morotsjuice varje dag är hur lätt och gott som helst. Om de inte ens är villiga att göra det, skulle jag allvarligt ifrågasätta om de verkligen vill bli friska? Och bara för att vara tydlig, jag tror inte på något sätt att Ann är pank eller envis. :)

 

Läs hur Ralph Cole pressade morötter för att bota hans skivepitelcancer här .

 

Läs Chris Warks (Chris beats cancer) inlägg om hur han pressade morötter att läka sin tjocktarmscancer här. Han använde flera pounds, och inte enbart morötter men närmare en typisk "Back to the juicer Schulze-kur". Tidsperspektiv och klara instruktioner saknas också.


År 2015 skrev Ann en bok om sin erfarenhet som kallas Bota cancer med morötter

Ralph Cole

Här är Ralphs historia.


Mitt namn är Ralph Cole.

År 2005 hade jag metastaserat cancertumörer, i första hand i nacken, och fick veta att jag behövde kirurgi, strålning och kemoterapi. Innan min operation rekommenderades jag av hustrun till en vän till att göra juice av morötter. En kvinna hade botat sin äggstockscancer. Utan att veta hur mycket juice jag skulle dricka, började jag göra juice av 3 pund = 1,5 kilo morötter om dagen, vilket ger cirka tre koppar, eller en kopp juice per pund. Kopp=Cup= 2,35 dl.

 

Fyra månader senare när jag skulle in för kirurgi, fick jag höra av en radiolog att en MRI visade att mina tumörer inte hade vuxit sedan min första MRI fyra månader tidigare. Han sade också att mina tumörer "kanske även har blivit mindre." Trots detta, insisterade han fortfarande på att sannolikheten för överlevande var ungefär tre gånger bättre med cancerbehandling än utan det (30% mot 10%).

Eftersom jag var på väg att förlora min rätt till Medi-Cal, (sjukförsäkring) frågade jag honom om jag kunde hoppa över operationen och bara få cellgifter och strålning. Han åkte till sjukhusets medicinska styrelse för min räkning och vann över kirurgen som trodde jag absolut behövde genomgå en operation. Jag fick cellgifter och strålning utan kirurgi. Jag fortsatte att dricka juice av tre pounds av morötter per dag.

 

Efter cellgifter och strålning, var det fortfarande klumpar på min hals kvar. Mina tumörer krympte gradvis och försvann omkring totalt fyra månader, två månader efter cellgifter och strålning. Jag slutade göra morotsjuice kort därefter, då jag inte var säker på om det var cellgifter och strålbehandling eller morotsjuice som var ansvarig för min förbättring.

 

Strax efter att jag slutat göra morotsjuice, började små klumpar förekommer en i taget i två rader på mitt bröst.

 

När jag återigen började med juice, dök inga fler nya klumpar upp.

De tio små klumpar som jag hade på mitt bröst slutade växa. Jag fortsatte pressning medan jag letade efter ett sätt att bli av med dem, utan då att inse att enbart morotsjuice kan göra det om jag drack nog av det.

 

En del av mitt skäl för att underskatta morotsjuice var att jag var ute av kontakt med kvinnan som ursprungligen rådde mig att fråga henne hur mycket jag behövde vara dricka, men också att jag ville se om något annat kunde kontrollera tillväxten av mina bröstklumpar förutom morotsjuice.

 

Efter att ha misslyckats att hitta något annat som verkade ha någon effekt, frågade jag en sjuksköterska som kommer i min kyrka, om hon hade några råd. Hennes råd var att gå tillbaka till sjukhuset ASAP innan mina klumpar metastaserat ytterligare.

 

Efter att ha gått igenom de extrema obehag av dagliga strålbehandlingar med cellgifter droppar och skott, liksom att ha skadat min förmåga att svälja och dregla, bestämde jag att det var dags att få allvarliga om att bli av med klumpar.

 

Jag ökade omedelbart min juice från tre till fem pounds av morötter (som ger fem koppar juice), varje morgon.

 

Mina synliga bröstklumpar började krympa nästan omedelbart.

Jag drack fem pounds av saft (ger fem koppar) dagligen, och tumörerna krympte kontinuerligt under de närmaste två månaderna för slutligen att försvinna. Jag gjorde juice en månad mer och då stoppade tillväxten. Den största klump, som hade dykt upp först, var också den sista att försvinna, vilket innebär att större tumörer tar förmodligen längre tid att bli av med än mindre.


Jag har varit cancerfria sedan dess, och har bara druckit juice ibland sedan dess. Det var i 2006, sju (I skrivande stund 11 år!)  år sedan. Jag lade min berättelse i ett e-postmeddelande några månader senare, där någon skickas till en webbplats på Internet där en rännil av människor har kunnat hitta det under årens lopp.

 

Nästan varje gång jag nämner att juice morötter till människor, berättar de om några botemedel de har hört talas om.

När jag hade cancer provade jag många olika kostkurer, samt 18 olika typer av piller och externa värmeapplikationer.

Detta kan vara anledningen till att det tog så lång tid att upptäcka att även om 3 koppar per dag av morotsjuice helt enkelt inte var tillräckligt för att krympa en tumör, men 5 koppar per dag var.

 

Om du får något utbyte från den här bloggen, hoppas jag att det, att jag inte kunde hitta något annat än morotsjuice som krympte tumörerna, och även då var 3 koppar per dag inte var tillräckligt. Om du går till en Gerson Clinic , kommer de att uppmuntra dig att dricka morotsjuice 13 gånger om dagen. Gör inte misstaget jag gjorde och kompromiss om kvantitet.

 

Fem koppar per dag, varje dag, verkligen, verkligen, fungerar verkligen. Det är möjligt att ännu mer per dag kan arbeta ännu snabbare, men jag kan inte säga det eftersom jag inte provat. Jag behövde det inte.

 

[Chris Wark: Jag drack 8 koppar per dag ]

 

Tre koppar per dag kommer sannolikt att stoppa tillväxten av en tumörer, men det kommer förmodligen inte att krympa en tumör märkbart, utifrån min erfarenhet. Och det är tillräckligt för att förvandla din hud något orange. Om du inte gillar morotsjuice, kommer 3 koppar per dag förmodligen sluta din tumörtillväxt medan du experimentera med andra saker att se om de fungerar. Men trots alla andra saker som kom rekommenderas, kunde jag inte hitta något annat som fungerade.

 

Fem koppar om dagen är inte så fruktansvärt, och du kan även gilla det. Jag kom på att genom att dricka det med ett sugrör hjälpte att få det ner snabbare och enklare. Mindre kan minska tumörer för dig, men det tog fem koppar om dagen för att krympa mina klumpar, och jag är av medelstorlek. Vid den tiden var cirka 160 pounds.

 

Det återstår att fastställa huruvida varje cancer, eller varje individs ämnesomsättning, svarar på morotsjuice. Men tills det faktiskt är undersökt, är det fortfarande en möjlighet.

Jag har ännu inte träffat en person som druckit morotsjuice mot cancer och varit missnöjda med resultatet! Jag känner tre personer, mig själv och två andra, som Juiced 5 pounds per dag.

 

Var och en av oss fick våra tumörer att krympa. Det är inte mycket att dra på. Men om sjukhuset gav mig en chans 30% att överleva 5 år eller mer även med sin behandling, då det innebär att de inte kan bota två av tre av sina patienter med symptom som jag hade. Och båda kvinnorna jag talar om hade mycket mer avancerad cancer än jag hade.

 

Med så mycket bevis för att miljontals liv i onödan förloras genom ineffektiva traditionella cancerbehandlingar, måste vi dela denna information. I den terminologi som används så ofta att motivera potentiellt lukrativa behandlingar visat sig vara effektiva för att fördröja vore orimligt.

 

Mycket som tidigare praxis av åderlåtning slutligen slutade, är världens gradvis blir medveten om att andra medicinska metoder gradvis har fyllt i tomrummet som skapas av befolkningen är godtrogenhet om något vanliga läkemedel erbjuder. Det är dags att städa igen. Vi kan börja med att göra människor medvetna om problemet innan de faller offer för det medicinska etablissemanget.

 

De rika och berömda är särskilt mottagliga för denna situation. "Bästa behandling" automatiskt antas vara den dyraste, och det gör medicinsk handla lätt för dem som har råd att betala en hel del. Men när människor väljer sin behandling på grund av kostnaden, den behandling som kostar mest kommer aldrig drivas ut, oavsett hur ineffektivt det är. Behovet av förändring från gräsrötterna upp ingenstans sannare än när det gäller att integrera medicinsk praxis.

 

Jag hoppas att ni själv kommer att undersöka den läkande kraften i morotsjuice var och när tillfälle ges. Och jag bör också nämna att dricka morotsjuice har många andra hälsofördelar, tarmsköljning (det botade både min akne och förstadier till cancer skalor jag brukade få), och andra platser på nätet rapport som en morot om dagen minskar risken för cancer. En artikel hävdar att äta en morot varje dag minskar risken för cancer med 60%.

 

Om du någonsin har en möjlighet att observera utvecklingen av en cancer i din egen kropp, antingen visuellt eller genom kropps-skannar, prova morotsjuice först; när du bestämma att det kan kontrollera din cancer, kan du experimentera med andra saker att se om de fungerar också, att veta att du kan gå tillbaka till morotsjuice. Detta är den typ av forskning som behövs, och din erfarenhet kommer att vara av värde för andra.

 

Om du är en skeptiker, delar jag din skepsis. Jag var mycket skeptisk till allt innan morotsjuice visat sig mig. Men människor som är skeptiska till icke-traditionella botemedel tenderar istället att placera deras förtroende för yrkesverksamma med stora pedagogiska skulder som får betalt för de medicinska tjänster som de tillhandahåller, oavsett om de är effektiva eller inte; absolut inte på om deras patienten återhämtat sig.

 

Om du tvivlar på något jag har sagt, hitta någon med cancer och gör juice för dem, och ta reda på själv vad som händer. Du kan också komma i kontakt med mig. Men oavsett om du kan nå mig, eller ens vad som händer med mig, kan du lita på min erfarenhet med morotsjuice som om det var din egen. Med risk för att låta alltför dramatisk, kommer jag medvetet undviker större risk att bli överdrivet försiktiga, genom att säga vad jag tror på min själ för att vara sant: miljontals liv står på spel. Jag hoppas att ni tillsammans med mig att göra detta orsaka din egen.

 

Jag kan nås via min blogg CancerIsOver.org

 

Ralph

UPP                         Till Cancer-sidan

Diverse löst redigerade utdrag från Ralph Coles Blogg.

Hej Ralph
Jag hoppas att denna mail når er glada och friska. Jag tackar er från djupet av mitt hjärta för ert stora bidrag om bota obotliga problem.

Detta brev är till att informera Dr Arun, Dr. Arun Venkataraju, vars e-postmeddelande skickas till den här bloggen för 2 dagar sedan och kan ses som en där visar en stor kompetens inom ämnet för cancer och cellgifter, men tyvärr har han ingen aning om vad han säger.

Låt mig börja med en mycket viktig och enkel berättelse som jag har rekommenderat en vän till mig för drygt 15 år sedan. Det var en av dessa kvällar som min vän öppnade sitt hjärta och berättade en sorglig historia om hans familj. Han sade att hans far i en ålder av 80 år gammal just hade fått diagnosen prostatacancer. Läkaren hade rådde honom till allt: Biopsi, kirurgi, strålning och cellgifter och mycket mer. Han var osäker på vad han skulle göra. Så han bad om mitt råd.

Jag sa till honom med all respekt, att inte göra någonting. Låt honom njuta av sitt liv och leva i fred. Jag försäkrade honom om inget gjordes skulle han leva minst fem till tio år till. Det är nu nästan 20 år sedan och den här mannen mår fortfarande bra utan konventionell medicin. Frågan är var han skulle vara idag om han hade genomgått alla ovanstående behandlingar. Du har gissat rätt: I himlen. Han skulle inte ens vara med oss här i världen.

Jag jobbar med diagnostisk medicin. Under min karriär har jag kommit på att den konventionella medicinen inte är annat än skräp. Så snart människor har fått diagnosen cancer, är allt du kan hitta elände. Dessa stackars människor är oigenkännliga inom 3 till 6 månader efter behandlingen.

De flesta av dem dör tyvärr inom två till fem år. Utifrån min personliga observation skulle jag säga att bot med konventionell medicin är som bäst cirka 2 procent. Detta innebär att cirka 98 av 100 personer som diagnostiserats med någon typ av cancer är garanterade att dö inom två till fem år.

När jag gick på läkarutbildningen, var allt vi hörde om cancer 2 saker. Den 1: a sak var att överlevnaden är cirka 98 till 99%. Detta betyder en skulle dö om de fick behandling och 99 skulle överleva. Detta är absolut falskt. 2: a var att i de kommande fem år, skulle chemo bli så bra att 100% av de sjuka skulle bli botade inom 6 månader.

Det är ungefär 20 år sedan och de säger fortfarande samma sak, att chemo under de kommande 5 år ska revolutioneras. Ja nu vet jag en av 100 patienter kan överleva med cellgifter, och cellgifter är fortfarande samma läkemedel som producerades för hundra år sedan. Ingenting har egentligen förändrats utom terminologin.

Dr Arun talar om falska förhoppningar. Det är sant att vi har ingen rätt att ge människor falska förhoppningar att leva. Men vad i all världen gör dessa dumma läkare rätt att tala om för patienter att de kommer att dö inom 2 veckor eller 2 år eller vad som helst. Är de gudar eller vad? Jo svaret är enkelt. Jag kan garantera om du får cellgifter, kan du vara mycket säker på att kemoterapin kommer att döda dig inom 2 till 5 år. Och detta är ett faktum, inte fiktion.

När människor genomgår cellgifter, strålning, kirurgi eller något annat, är deras liv ingenting annat än elände. De lider av alla typer av biverkningar, tappad hår till förstorat hjärta, och det värsta är att cellgifter i sig är en cancerframkallande ämne, vilket innebär att det dödar ditt immunförsvar, tillåter cancerceller att växa snabbare i kroppen och värst av allt, att den producerar cancer av sig själv.

Dear Dr Arun: Om du är så engagerad i cellgifter, inta vänligen frivilligt detta ädla ämne så att du antingen skulle bli botad eller förhindrad att få cancer. Då kan du komma tillbaka och tala om cellgifter och låt mig veta vad du har att säga.

Som en cancerpatient själv, vet jag i dag vad cellgifter handlar om. Jag fick cellgifter i ca 4 månader. En mycket aggressiv behandling. Har chemo hjälpt någonting? Nej! Under de 4 månader ville jag hellre dö än att leva. Vid slutet av 4 månader hamnade jag med alla typer av problem. Onormal hjärtfrekvens, högt kolesterol, onormal njurfunktion, dålig leverfunktion och mycket mer. I slutet var jag där jag började, det vill säga där jag började plus lidande.

Jag slutade äntligen med cellgifter eftersom jag såg ingenting annat än en dödsdom. Jag frågade onkolog om cellgifterna skulle hjälpa något, svaret var: låt oss försöka ta reda på det. Han hade inget förtroende för sin egen kompetens som den här skiten kan orsaka. Så varför de ger chemo när de vet att skiten inte gör något bra men det orsakar allt dåligt. Svaret är att tjäna pengar utan hänsyn till mänskligt liv eller värdighet. Så cellgifter är ingenting annat än en högteknologisk rån och så småningom kommer fattiga människor att dö av det.

Jag har slutat med chemo, och i ett år har jag gjort olika alternativ istället, [nu] inklusive morotsjuice. Mitt tillstånd nu är jag inte är botat men det är inte värre än vad det var tidigare. Det betyder att läget är stabilt. Jag tror för närvarande det är den bästa nyheten för mig.

Det finns massor av saker man kan göra för att bota cancer såsom motion, grön kost, juice, meditation, stamcellsterapi, syreterapi, bön, glädje och mycket mer.

Om du (Dr Arun) verkligen älskar din vän, ska du inte döda honom med cellgifter. Cancern kommer inte att döda, men cellgifter gör. Vänligen öppna dina ögon och sinne och utbilda dig själv om fakta och inte fiktion. Vänligen sluta upp med att göra pengar på människors eländiga förhållanden.

Biotillgängligheten av betakaroten i människor ökas i närvaro av fett eller olja
Institutionen för medicin, Michigan State University, East Lansing, 1988.

Normala friska frivilliga studerades efter att de intagit olika doser av betakaroten. Daglig administration av 15 eller 45 mg betakaroten resulterade i signifikant ökning av plasma betakarotennivåer. Graden av ökning och mönstret av plasma betakarotennivåer uppvisade väsentlig individuell variation.

Absorption av betakaroten påverkades av fettkoncentrationen. De som åt en diet med hög fetthalt, visade signifikanta ökningar i plasmabetakaroten jämfört med de som åt en mager diet.

Farmakologiska doser av beta-karoten (45 och 90 mg) användes i växlande scheman (5-6 d intervall) utan att ändra det stabila tillståndet av betakarotens plasmanivåer. Gulfärgning av huden skedde då och då under dosering dagligen med 45 mg betakaroten utan tecken på toxicitet. Den observerade individuella variationer i biotillgänglighet av betakaroten väcker frågor kring klinisk användning av denna mikronutrient.

Det visar sig att bestämningen av mål-plasma betakaroten koncentrationer är avgörande för effektiv användning av denna förening i förhindrandet eller behandlingen.
Copyright © 1988 av American Society for Clinical Nutrition, Inc

Detta tyder på att kanske en bit kött eller fågel, eller en sked avokadoolja eller kokosolja kan öka kroppens upptag av anti-cancerföreningar i morotsjuice. Detta kan vara värt att experimentera med av någon med krympande tumörer. Hör av dig om du har möjlighet att ta reda på vad som helst.
Ralph.

NIH fallstudie indikerar morotsjuice i kombination med rödbetor överlägsen chemo vid behandling av kronisk lymfatisk leukemi (KLL)
Kronisk lymfatisk leukemi (KLL) är en av de kroniska lymfoproliferativa sjukdomar (lymfoida neoplasmer). Den kännetecknas av en progressiv ansamling av funktionellt inkompetenta lymfocyter.

Patienter med leukemi söker ofta okonventionella behandlingar inte föreskrivs i hematolog i syfte att förbättra deras cancerbehandlings resultat eller för att hantera symtomen. I föreliggande rapport framställdes en 76-årig patient som diagnostiserats med kronisk lymfatisk leukemi (B-CLL). Rödbeta-morotsjuice används som en kompletterande och / eller alternativ behandling som används i samband med konventionell leukemisk behandling (klorambucil) som har varit en vanlig första linjens kemoterapeutiskt medel för patienter med KLL och känd för att ha allvarliga och oönskade biverkningar.

Efter en månad och 15 dagar efter administrering av rödbeta-morotsjuice terapi hade patienten bättre aptit, en känsla av allmänt välbefinnande och ökad vigör i dagliga aktiviteter. Vidare visade rödbeta-morotsjuice används som ett adjuvans för klorambucil resulterade i en väsentlig minskning av leukocyter och lymfocyter räkna i perifert blod och förbättring i de relevanta biokemiska parametrar.

Rödbetor-morotsjuice kan användas som en effektiv behandling för sig eller i kombination med klorambucil när det tas oralt med vanlig kost på daglig basis CLL.
PMID: 27275246 PMCID:  
PMC4877878 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27275246


Om NIH är villig att erkänna
att en kombination av rödbetor och morot juice är bättre än cellgifter, så kanske de vet något om kombinationen vi inte har fått reda på ännu. Ralph

(OBS! Ralph och Ann rekommenderar inte den mix i övrigt men enbart morotsjuice mot cancer. Det är för mycket socker och för lite anticancerämnen, om några alls i rödbetor)

NIH konstaterar att intravenöst vitamin C verkar ha fördelar som cancerterapi, och presenterar tre fall. Google PMC1405876 NIH och se studierna på nätet.

En NIH studie i 1986 visade att en portion grönsaker per vecka minskar lungcancer bland rökare med 25%, medan en portion morötter per vecka bland rökare minskar lungcancer med 75%. Inget annat minskade det alls. Google "morötter bekämpa cancer NIH 1986" för att se studien.

En frisk cell vet när den ska sluta reproducera.
En cancercell är en vanlig cell som förlorat denna förmåga. En frisk cell är programmerad att dö när den blir defekt. En cancercell är defekt, men eftersom en av dess brister är att det saknas denna programmering, kan den inte dö, och bara fortsätter att göra fler celler med den saknade programmering.


Så i själva verket gör morotsjuice
att cancerceller återfår förmågan att avsluta sitt eget liv vid lämplig tidpunkt, som icke-cancerceller kan. Morotsjuice gör cancerceller till vanliga celler. Rollen av socker i processen kan vara att det inducerar cancerceller att ta i vätskor för att få socker, vilket innebär att det tar in de andra föreningar som kan göra cancerceller till normala celler i processen.

Observera att traditionella behandlingar försöker avsluta cancerceller genom att döda dem i stället för genom att få dem fungerar korrekt, liksom morotsjuice gör, vilket är varför så många icke-cancerceller ofta, om inte vanligtvis, dör under traditionella behandlingsmetoder.

I 2012 testade NIH falcarindiol, som är mer rikligt förekommande i morötter än i någon annan mat förutom palsternacka, och fann att det inducerade apoptos i 9 av de 10 stammar av cancer det testades på en vitro. Den stam det misslyckades med var en östrogenbaserad cancer.

Detta gör falcarindiol 100% effektiv i icke-östrogenbaserade cancerstammar i en NIH studie. Hur kommer ingen har delat detta med allmänheten? Var är uppföljningen med en in-vivo-studie?

Morotsjuice innehåller inte en utan 4 föreningar som kan göra detta i försöksdjur. Falcarindiol är bara en av de fyra, möjligen flera, anti-tumörföreningar som morötter är kända för att ha.

Du kan besöka carrotmuseum.com.uk att bekräfta detta om du vill. Forskarna som gjorde NIH studien (se post 10 cancerisover.blogspot.com för mer information) upptäckte även att den mekanism genom vilken de nio stammarna botade var densamma i varje: varje cancercell i varje typ av cancer hade samlat en felviktsprotein i sitt endoplasmatiska retikulum som tydligen hindrat nödvändig stress för att inträffa apoptos.

Jag förstår inte mekanismen helt men jag jobbar på det. Forskarna förstår det och det är i deras rapport. I vilket fall som helst är där ca 10 gånger så stor mängd falcarindiol i morötter som i någon annat livsmedel utom palsternacka, och utöver dessa två, finns det nästan ingen annan stans att få det i jämförbar mängd, utan att få för mycket av något annat man inte vill ha. Ralph

Undvik matstrupekirurgi och strålning eftersom det kan ha en mycket hög dödlighet och en stor minskning av livskvaliteten. Också, att ta bort lymfknutor resulterar i permanent smärtsam svullnad eftersom lymfkörtlarna rinner genom varandra tillbaka in i blodkärlen och avlägsna ett resultat i lymfan stående i ödem. Lymfkörtel avlägsnande kan utplåna en vilja att leva av sig självt. Ralph

Senaste nytt - Bifidum-bakterier (Finns t ex i Arla's Cultura dofilus naturell yoghurt) demaskera cancerceller som skapar molekyler som döljer dem från immunsystemet. Tack vare bifidumkultur, kan cellerna upptäckas som främmande för kroppen, och sedan attackeras.

Det är viktigt att inte ta antioxidant-kosttillskott. Ny forskning har funnit att det hindrar celler i att genomgå apoptos (cell självmord) om de är stressade av oxidanter (fria radikaler). Antioxidanter skyddar dem från stress och påskyndar cancertillväxt och metastaser.

Jag har läst, att om man under dagen suger på zink sugtabletter (den typ man använder vid förkylning) minskar det smärta och gör att maten smakar bättre. Zink är också nödvändigt för apoptos (cell självmord), så i det avseendet kan det vara till hjälp också.

Om man är vegetarian, ska man antingen ta en zinkkapsel i samband med en måltid varje dag, eller äta rostade pumpafrön som är den bästa vegetariska källa av zink. Man bör inte ta några antioxidanter i kapslar, och jag skulle säga, inga andra juicer - äta frukt, men inte dricka det.

Det är väldigt viktigt att få maximal morotsjuice anti-cancer ingredienser, så jag rekommenderar inte att blanda andra juicer, särskilt inte rödbetor, som innehåller mycket socker. Med vänliga hälsningar Ann Cameron.

GERSON och MORÖTTER

 

Charlotte Gerson säger att enbart morotsjuice inte kan bota dig, men Ann och jag anser att morotsjuice enbart, är ett botemedel så länge du fortsätter med de 5 till 8 koppar (eller hur många just du behövde) per dag som krympte dina tumörer, i ytterligare 8 veckor efter cancern försvunnit.

Så varför gör hon och så många av de alternativa kliniker det? Kan det bero på att de vill att du ska spendera $ 6000 för en veckas uppehåll? Morotsjuice gör underverk oavsett hur du gör det, särskilt om du har cancer och dricker cirka 5 till 8 koppar dagligen.

Det verkar som de andra saker de alternativa kliniker säger du ska göra, är för att dölja den enkelhet det är att bota, med en myriad av saker som de vill du göra, för att hålla folk omedvetna om vad som faktiskt fungerade som botemedel, så att deras tidigare patienter inte kommer att kunna coacha sina kompisar för att bota sig som den coachade mig.

Att göra sina företag hållbara är en värdig och viktig strävan, men det åberopar en hög kostnad för dem som inte har råd att välja subventionerad sjukvård och välja vanliga läkemedel alternativen, som för att maximera sina vinster ersätta den mest kapitalintensiva terapier istället för de mest effektiva, eftersom ingen bryr sig om kostnaden när någon annan betalar, och rika läkare är goda politiska donatorer.

Jag är tacksam till att Max Gerson upptäcka morotsmetoden som botade cancerpatienten där anförtrodde mig att jag egentligen inte behövde gå till en klinik för att bli frisk. Jag önskar bara att Charlotte Gerson själv och de kliniker som använder Gerson-terapin skulle vara tydliga med det faktum att de flesta cancer lätt botas hemma.

Svar från Ralph Coles blogg ang Gerson och skelettcancer.

Hej Sara-

Jag blev uppmanad att göra juice av morötter mot min cancer av en kvinna som gick på Gerson Clinic och efteråt kunde bota hennes äggstockscancer med morotsjuice (dvs näring) och kaffelavemang (för avgiftning). Hennes erfarenhet övertygade henne att att dessa två saker kunde bota cancer av alla slag.

 

Jag kunde stoppa mina första tumörer från att växa genom att dricka 3 koppar (3 x 2,5 dl) morotsjuice per dag. Baserat på detta, valde jag att avstå från en högrisk-kirurgi, och i stället kunde bli av med min första uppsättning av tumörer med cellgifter, strålning och 3 koppar morotsjuice per dag.

 

Sedan drabbades jag av en upprepning, som jag var så småningom kunna bli av med 5 koppar morotsjuice per dag och ingenting annat.

 

Efter denna andra uppsättning av tumörer försvann, fortsatte jag juice 5 koppar per dag i en ytterligare 2 månader, och har inte haft någon återfall under de 10 år som gått sedan.

 

Max Gerson började läka människor med morotsjuice i Tyskland för cirka 80 år sedan. Gersonkliniken leds nu av hans dotter, Charlotte Gerson, nu över 90 år. Hon botades av tuberkulos av sin far med morotsjuice när hon var barn.

 

Jag läste nyligen att hon använde morotsjuice för att helt bota en höftfraktur några år sedan.

 

Hon var medförfattare till en bok i 2007 heter Healing Gerson Way , där hon sammanfattade fall historien om en man som botade sig av skelettcancer.

 

Efter omfattande material på olika sjukdomar som uppenbarligen är lätt behandlingsbara med Gerson Therapy, har boken ett avsnitt med titeln "Begränsningar" som börjar på följande sätt:

 

Det finns goda skäl till varför de annars kraftfulla dubbla Gerson metoder för hyperalimentation och avgiftning inte fungerar under vissa omständigheter och i detta kapitel sätter vi dem kortfattat i två delar.

 

Sjukdomar svåra att bota med Gerson Therapy och sjukdomar som inte botas av Gerson Therapy."

 

Det finns sex olika sjukdomar som räknas upp i varje avsnitt, men det finns inga typer av cancer bland de sex sjukdomar i förteckningen som inte kan botas.

 

Benmetastaser är en av de sex listade så svårt att bota.
Andra de ansåg var svåra att bota är hjärncancer, öppen bröstcancer, lesioner, leukemier, multipelt myelom och leverskador på grund av långsiktigt prednison behandling och / eller kemoterapi och skelettmetastaser.

 

Stycket under skelettmetastaser har följande lydelse:

"Vissa cancrar kan räknas på att producera metastaser (spridning av malignitet) in i specifika vävnader.

 

Sålunda kan en majoritet av prostata och bröstcancer, om de sprids, befinns ha migrerat till benet (s). Benvävnad är svårt att läka " Men i förhållande till en benfraktur som tar "många veckor eller månader att läka" visar hon att ett benlesioner läker relativt enkelt.

 

Charlotte säger en "vanlig vävnadslesionsskapande, sydde upp, kan åberopas för att läka på en vecka till 10 dagar." Hon fortsätter: "Som benmetastaser är smärtsamma måste patienten förbli beslutsamma och stark sinnade, att veta att läkningen kommer att ta lång tid."

 

Anledningen till att jag har utarbetat i någon detalj Gerson behandlingen är att förmedla två saker:

 

För det första kan morotsjuice bota skelettcancer, och andra, att det inte är lätt eller automatiskt, men kräver en betydande mängd beslutsamhet hos patienten.

Jag har inte direkt erfarenhet av skelettcancer, så jag är ovilliga att andra gissa dem. Jag tror dock att Charlotte bedömning kan vara onödigt pessimistisk.

Anledningen till att jag känner så, är att det tycks mig som om Gerson protokollet misstror morotsjuice förmåga för att bota cancer och därmed hindrar möjligheten för patienterna att återhämta sig från omotiverade betoning på variation i kosten i stället för fokus på morotsjuice själv .

 

Detta bevisas av det faktum att en återkommande kommentar från Charlotte Gerson i samtal hon ger är att man inte kan bota cancer med bara morötter.

 

Detta är fel. Jag gjorde det, Ann Cameron gjorde det, och många andra har visat att de har fått krympning bara genom att dricka morotsjuice.

 

Det verkar som fokuseringen på ett komplicerat protokoll har haft effekten att förhindra den verkliga potentialen i morotsjuice av sig själv från att iakttas och till fullo uppskattat av Gerson utövare.

 

Bevis för detta underskattar den verkliga potentialen i morotsjuice kan ses i en bok av HE Kirschner, MD, en allmänläkare och en samtida av Max Gerson.

 

Boken, levande föda Juicer skriven och publicerades först 1957 tror jag, var i sin 39: e utskrift 1990. Mr Kirschner berättar en historia om tre syskon.

 

Den första föddes med leukemi, och efter många transfusioner, dog vid tre månaders ålder.

 

Den andra var också född med leukemi, men lades på en morotsjuice endast diet för de första 3 månader med någon annan mat tillåts, följt av införandet av andra livsmedel förutom morotsjuice. Detta barns blodvärden rapporterades normal och med sin första födelsedag.

 

En 3: e barn, född utan leukemi, placerades på samma diet som den tidigare, 100% morotsjuice för de första 3 månaderna, följt av införandet av andra saker som börjar i den fjärde månaden, utan skadeverkningar.

 

En annan historia i Dr. Kirschner är att en kvinna med leukemi i mjälten vars vikt hade sjunkit till 65 pund innan övergång till morotsjuice. Efter mötet en kvinna som hade blivit botade från cancer genom morotsjuice, vände hon sig till det också, men kunde bara ta det en sked i taget i början, sedan en kopp per dag. Efter en tid var hon på en 100% morotsjuice kost, drack så mycket som en gallon ( ca 3,5 liter) per dag.

 

Efter 18 månaders morotsjuice enbart, hade hon återfått sin ursprungliga vikt på 135 lbs., Synes bota hennes leukemi helt längs vägen, och även svår artrit hon tidigare lidit av, eftersom hon därefter åter gick till sitt tidigare ansträngande jobb utan återkommande problem under de följande 9 år.

 

Dessa berättelser tyder på att det finns mer än en möjlig morotsjuice-kur, och att morotsjuice kan vara mer kapabla till att utföra botemedel än Gerson ger kredit för.

 

Detta är född av det faktum att kvinnan som föreslog morotsjuice för mig krävs 18 månader för att bli av med äggstockscancer på 3 koppar per dag, och hennes samtal med mig fick mig att tro att 3 koppar per dag var allt jag behövde också.

 

I själva verket tog det 5 koppar för mig, och mer skulle otvivelaktigt varit mer potent.

 

En kvinna som kom till Ann och jag, Melissa Rodriguez, som vägde 90 lbs. vid den tiden, rapporterade för oss att 5 koppar morotsjuice per dag botade hennes urinblåsa och livmoderhalscancer på bara 5 veckor.

 

Allt detta tyder på att kanske bestämningen att Charlotte Gerson föreslår som krävs av en patient, visar sig bäst när patienten ger upp variation i sin diet och bara dricker så mycket morotsjuice som möjligt.

 

Jag vet inte någon personligen som har provat detta, men citat ovan är dokumentation som det har gjorts utan skadeverkningar. Kort sagt, om du inte har provat det, du har inte provat allt.

 

I Healing Gerson Way, uppger Charlotte Gerson och medförfattaren Beata Bishop att en cancers förmåga att behandlingen är proportionell mot cancercellernas närhet till syresatt blod, vilket tyder på att detta kan vara anledningen till bröst- och prostatacancer är 'svåraste att behandla', eftersom de interna körtlar som kan igensatta av cancerceller.

 

Notera att hon inte säger att skelettcancer var svårast att behandla.

 

Hon säger inte heller att bröst och prostatacancer var obotliga. Sammantaget så har du all anledning att tro att man kan bota din benskador, oavsett om de kommer från multipelt myelom eller någon annan form av skelettcancer, och att morotsjuice kan hjälpa dig att göra det.

 

Jag hoppas det här hjälper.

Med vänliga hälsningar,

 

UPP                         Till Cancer-sidan

Kostar ca 160 kr som pocketbok med frakt från Amazon. Finns även för nerladdning till Kindle till ca 6 $

Här är recensioner från Amazon där Ann's bok kan köpas. OBS! Texten är i princip enbart är robot-översatt!

 

Den här boken är fantastisk! Jag tackar Gud för att sätta Ann i min väg och uppmuntrade mig att fortsätta med min juice. Jag håller med om allt skrivet i denna bok. Jag fick inte en god prognos av läkare och fick 5 veckor av strålning från scenen 3B- 4 cancer och vägrade chemo & ingen operation under denna tid jag Juiced stora mängder morötter, ingefära och selleri (4 koppar dag- 32 oz) .. tillsammans med en vegetarisk kost och gurkmeja tillägg och var helt fri från cancer.


5,0 av 5 stjärnor Ett svar på bön!
Av Dolly Jackpå November 2, 2015

Jag blev nyligen diagnostiserad med tjocktarmscancer som spridit sig till levern. Att säga min värld tycktes sluta i sin omloppsbana gör lite för att verkligen uttrycka upplevelsen av hur det kändes att mer eller mindre få en dödsdom, när min onkolog berättade att utan cellgifter hade jag kanske 6 månader kvar att leva, och med det, kanske behandlingen kunde ge mig en förlängning av ett och ett halvt år till två år.

Jag vet tillräckligt om biverkningar av kemoterapi, kan jag föreställa mig vad de "möjliga" två år kan hitta mig behöva utstå.

Så sade jag, "nej tack ... Jag ska undersöka alternativa metoder." En månad senare, efter mycket forskning och fortfarande osäker på vilka av de många metoder som finns, skickade min dotter mig en länk som ledde mig till Ann Cameron och hennes underbara bok, "Curing cancer with carrots" Vi båda kände det som om vi hade varit på en mycket lång flygning till någon okänd destination, och planet äntligen landat!


Vilken bok! Från första till sista sidan, var jag kvar med några obesvarade frågor. Jag är helt förvånad över denna författare förmåga att ta ett ämne och täcker varje enskild aspekt med upmost klarhet, och ändå gör det enkelt att läsa och förstå. Efter att ha förlorat min far och båda bröder till cancer, trodde jag att det måste finnas någon genetisk predisposition som hittade mig med denna sjukdom. Men efter att ha läst Ann bok såg jag det inte var så. Men som en familj, miljö, hur vi levde, åt, sov, reagerade, ..... allt som vi har gjort med oss, hade allt att göra med det! Det är uppenbart att cancer inte bara en sjukdom vem som helst kan få. Det är, emellertid, som Ann påpekar vi kan ta på oss själva. En första insikt är att det finns många förändringar man måste göra för att påverka ett botemedel.


Vid denna tidpunkt har jag arbetat på att göra många förändringar från hur och vad jag äter, att få rätt mängd sömn, vid rätt timmar och hitta tid för motion. Det första jag gjorde var att köpa en bra juicepress, och min specerihandlare ger mig 25 pund påsar av ekologiska morötter två gånger i veckan. Vilken välsignelse! Men leds till Ann bok var den första välsignelse av många!


Jag är så tacksam för den här boken, och hennes berättelse om hur hon botade sin cancer med morötter. Min tro flödar! Men jag är mycket tacksam att hon följde sitt hjärta, och brydde sig tillräckligt för att föra andra till det faktum att oavsett vad läkarkåren kan berätta, ett botemedel verkligen kan vara så enkelt som morötter !!


Jag kommer att köpa så många exemplar av denna bok som jag kan få mina händer på, att ge bort i present till familj och vänner! Vilken bättre present att ge, än en bok som berättar allt, och från författarens personliga erfarenheter, förklarar hur man kan slå cancer, stoppa den i det spår!

Tack Ann Cameron!

 

5,0 av 5 stjärnor Tack, Ann Cameron :)
Av ett annat ljus den 26 Juni, 2015

GRYMT BRA! Terrific information som presenteras i tydlig, lätt att förstå språket. Ann Cameron har lyckats presentera läsaren med ovärderlig information om cancer, forska din egen hälsa alternativ och sanningen om den moderna medicinen. Vad är mest imponerande för mig är att denna bok är inte det minsta dömande om vad som kan vara bäst för dig.

Det finns information i dessa e-sidor som kommer att vara till nytta för varje patient, i synnerhet en cancerpatient, oavsett vägen (wholistic, västra eller någon kombination därav) läsaren i slutändan väljer. Jag rekommenderar denna bok för alla ... så småningom kommer du eller någon du älskar är skyldig att vara sjuk på ett eller annat sätt. Få lite bra grund uppgifter och vara redo.

Om du redan är sjuk, eller någon du känner är, så tveka inte! Köp det och läsa det NU! Du kommer att vara glad att du gjorde!


5,0 av 5 stjärnor En trovärdig, inspirerande och välskriven bok
Av Rita Sturam Wirkaladen 3 maj 2014

Detta är den fantastiska personliga historien om en författare som botade sig av metastaserad cancer. Varje aspekt av denna bok är intressant:

Ann Camerons grundlig forskning om de negativa effekterna och fördelarna med kemoterapi, att hennes beslut förkasta det, hennes objektiv bedömning av olika alternativa botemedel hon kom över, och hennes sista triumf i besegra sjukdom med ... morots juice!

Boken är också mycket informativ med avseende på genetik och epigenetiska och deras samspel med vissa dieter. Det visar också reflexmässig förnekande från det medicinska och farmaceutiska etablering som en eventuell positiv effekt av vissa dieter på cancerpatienter.


Jag rekommenderar starkt denna trovärdig och välskrivna bok, inte bara för dem som kämpar med cancer, men för alla som är intresserade i människans välbefinnande.


5,0 av 5 stjärnor Utmärkt, tankeväckande titt på moderna cancerbehandlingar. AvJonathan Aterpå April 27, 2014

Detta är en vackert skriven, väl dokumenterade, och balanserad titt på moderna cancerbehandlingar. Det är långt mer än författarens anmärkningsvärd personlig historia. Hon förklarar hur och varför de naturliga föreningar i morötter (och några andra naturliga livsmedel) bekämpa tillväxten av cancerceller och även uppmuntra dessa celler till självförstörande.

Hon förklarar också vad cellgifter och strålning gör på ett enkelt språk som alla läsare kan förstå. Ann Cameron kan mycket väl bli botade från sin cancer. I denna bok ger hon varje läsare både information och verktyg för att hjälpa att tänka igenom konsekvenserna av en cancerdiagnos.


Ann Cameron bok är exceptionellt! Det är en informativ presentation som gör inga orealistiska löften. För dem som bara börjat utforska möjligheter till andra metoder för att behandla cancer, "bota cancer med morötter" är en bra utgångspunkt. Ann är öppen och ärlig med att dela sina personliga erfarenheter som för mig, ökar trovärdigheten i bokens innehåll.

Boken ger bevis inklusive vetenskapliga studier som förmedlar läkningsegenskaperna hos morötter är väl värt att undersöka. I slutändan handlar om cancer är ett individuellt beslut och bör göras med största omsorg. Innehållet i denna bok är ett användbart verktyg medhjälp utvärderingen av den som söker alternativ för att behandla cancer. Jag rekommenderar denna bok.


5,0 av 5 stjärnorMorotsjuice är billig och smakar bra. Vad har du att förlora? Av Pop Mythology med November 26, 2016

Precis fått den och läst den. Jag har bara precis börjat denna metod för min mamma (som fick diagnosen tidigare i år med cancer) så jag har ännu inte att kunna rapportera något om resultatet, men jag kan åtminstone säga att själva boken är stor. Innan hon skrev denna bok, var Ann Cameron redan en författare av barnböcker så hennes skicklighet med att kommunicera tydligt framgår.

Hon skriver på ett jordnärt varmt sätt som gör hennes skrivande röst lätt att tycka om. Och hon skriver ärligt. Du får känslan att hon ärligt dela sin egen erfarenhet, att inte göra några grandiosa påståenden om något magiskt botemedel som är garanterat att det fungerar för alla. Baserat på de brev hon har fått från människor, dock verkar det som många har sett mycket goda resultat med denna metod.

De rekommenderade 5 koppar morotsjuice dagligen kan överväldiga en del människor i början, så jag började ge min mamma ett glas om dagen i en vecka. Nu är vi på två glas om dagen. Nästa jag ska stöta henne upp till tre glas om dagen, etc. Självklart, jag är säker på att du får det bästa resultatet genom att omedelbart börja med 5 glas om dagen, men som sagt, som kan verka skrämmande för vissa.

Om tumören växer aggressivt, kanske en period för att få dig själv buffert (eller din älskade) brukade dricka så mycket juice skulle vara till hjälp. Jag blev så inspirerad av Ann berättelse som jag började ett online-forum för dem som använder denna terapi nu används det i det förflutna, eller är intresserad av det.


5,0 av 5 stjärnor Jag rekommenderar det!
AvMichael C Hooverden 5 oktober, 2016

Denna bok är bedrägligt enkla presentation, men fullpackad med komplexitet och länkar till auktoritativa resurser om de studier som nämns. Under en tid av frågor och stress, hjälper denna bok att svara på många frågor och ger en utgångspunkt för en fördjupad aktuell undersökning. Under de senaste veckorna, har jag läst den två gånger och hänvisar till flera sektioner ofta som nya frågor presenterar sig. Jag rekommenderar det!

 

5,0 av 5 stjärnorJag älskar innehåll och hur Författaren presenterar det Avcancern killenpå September 9, 2016

Jag älskar innehållet och hur författaren presenterar det. Detta är en evidensbaserad bok som kommer med nästan 80 referenser. Det är en av de bästa anti-cancer böcker jag någonsin läst.

I boken berättar författaren läsare hennes berättelse om hur hon använde morotsjuice för att besegra henne metastaserande cancer. Författaren presenterar också massor av information inklusive forskningsresultat och personliga vittnesmål att övertyga läsarna om att denna behandling verkligen fungerar. Från denna bok kan läsaren också lära sig att göra sina välgrundade beslut när de måste ta itu med sina sjukdomar.


Fantastisk bok! Mycket lätt att följa! En biopsi och PET-undersökning visade båda cancer och efter pressning 5 pounds av ekologiska morötter om dagen i cirka fyra månader plus äta mestadels ekologiska livsmedel jag sedan återvände för en upprepning PET-undersökning.
Fantastiska resultat. ..... Ingen mer cancer! Ingen strålning, ingen kirurgi och ingen kemoterapi. Jag Juiced tills min hud blev orange men ack vad fantastiskt resultat! Guds naturligt sätt!


5,0 av 5 stjärnorBra bok! AvWillyUden 27 februari 2016

Vilken stor bok. Fann det fascinerande. Bekräftar vad jag har alltid misstänkt om kemo och strålbehandlingar. Såg Oncologist praktiskt taget döda min mor med gifter. Tyvärr till ingen nytta. Nu känner jag mig som det finns hopp genom rätt kost. Även om jag inte jag ska, jag vill vara friskare och vara proaktiv. Jag fick en juicepress och är jucing. Känsla redan bättre! Tack!

 

5,0 av 5 stjärnorA MÅSTE FÅ bok för alla MÄNNISKA
Avjeanette adamsden 17 februari 2016

Jag fick diagnosen etapp 3 cancer 6/2015 hade kirurgi följt av 4 hårda omgångar av cellgifter hade en PET-undersökning i oktober 2015 PET Scan kom tillbaka med en liten knöl i mitt lunga, de insisterade på att göra en biopsi på min vänstra lungan ingen anesthia (i dag min vänstra lunga har ont) resultaten kom negativa baksida för cancer,


I Februay 9, 2016 jag hade en annan PET-undersökning som kom tillbaka med mer än en knöl och onkolog förklarade "cancer" spread till min högra lunga liksom ... det mastesized så jag tittade på honom förbryllad och sa ... du berättade biopsin var inte cancer så vad är det att din säger ... och han sade till mig att vi behöver göra en annan biopsi av höger lunga följde med ca 8-10 omgångar av cellgifter och strålning.


Jag sedan stirrade honom i misstro, det är galet. Jag frågade honom hur han så säker på att dess cancer? Han sade till mig eftersom det är hur cancer sprider sig, och jag vet vad jag har sett på PET-undersökning. Jag sedan lämnade kontoret i total misstro inte acceptera detta diagnoser som är meningslöst, och jag bara nytt som något annat har fått vara ute för mig som ett alternativ medicin / något.


Så jag gjorde min forskning och kom över denna underbara informativ bok som "Ann Cameron" skrev och ärligt kan vi gå online och forskning tills vi blir blå och jag vänder ganska orange med morötter !! denna bok är så informativ,

Hon beskriver från den minut som man får diagnosen och inte veta vad man ska göra, tills vi bara få dessa morötter och bara bli frisk. Jag har pressad mina morötter nu i 2 dagar och jag känner redan energin och jag bara kan inte vänta tills min nästa PET-undersökning ... TACK ANN !!! så tacksam för dig.

 

5,0 av 5 stjärnorBota cancer med morötter från Ann Cameron
Avkvinnaden 16 feb 2016

Läser fortfarande denna bok, så mycket viktig information i det, har jag också börjat dricka morotsjuice vanligt och med citron tillsattes och det smakar bra ... förlorat min man i lung- och tjocktarmscancer, även om cellgifter han gick igenom verkade sämre än cancer ibland önskar jag började läsa förr, mycket tidigare!

 

5,0 av 5 stjärnorhealing Journey
AvLeslie Funkden 14 februari 2016

Det finns inga tillfälligheter i livet. Vi är alla styrs av en högre makt. Tack till Ralph Cole för att rikta mig till Ann och hennes mycket informativ bok om bota cancer. Jag rekommenderar denna bok för alla på en helande resa, är det en inspirerande läsning. Tack Ann


5,0 av 5 stjärnorExceptionellt tillförlitliga och praktisk
AvGeorge W. Ordalpå December 27, 2015

Författaren har gjort ett utmärkt arbete. Bota cancer med morötter är en verkligt framstående och praktisk bok. Det är ett mycket balanserat konto och väl refereras i den vetenskapliga och medicinska litteraturen.

Jag är en professor emeritus i biokemi i en College of Medicine. Jag är van vid att läsa den biokemiska och medicinska litteraturen.


Hon påpekar flera dramatiska skillnader mellan mekanismen för terapi som kemoterapi främjar jämfört med den marknadsförs av agenter i morötter och varför de höga nivåerna av morötter behövs.


Författaren påpekar problem med kemoterapi uppgifter. Överlevnadsstatistik tyder kemoterapi för att vara mer effektivt än det faktiskt är om en längre livslängd (det vill säga döden av alla orsakar inte bara av cancer) är det viktigaste kriteriet.

Dessutom påpekar hon att i en artikel i USA Today, nämndes det att av de 13 cancerbehandlingar som godkänts av FDA under 2012, var det bara ett som ledde till sex månader längre överlevnad. Alla läkemedel kosta mer än $ 5900 per månad.Hon påpekar också varför kemoterapi och strålbehandling så frön av förstörelse på längre sikt. Jag har aldrig sett detta påpekade så skarpsynt i någon annan bok, och jag har läst en hel del.

Hon ger goda råd för att hantera eventuella enorma kostnader för de som väljer att genomgå kemoterapi. Hon påpekar att onkolog kan stå till vinst mycket för förskrivning kemoterapeutiska medel. Sålunda kan få alternativ föreskrivna vara en uppförsbacke, men med de råd som ges här, inte omöjligt.


Men ibland är höga kostnader är oundvikliga. Författaren nämner en strategi för att undvika en enorm kreditkort skuld och potentiell konkurs. Hon erbjuder också en hel del praktiska råd för att genomföra en undersökning av alternativa metoder för att hantera cancer. Slutligen presenterar hon flera exempel på botemedel för olika cancerformer med hjälp av morotsmetoden.


5,0 av 5 stjärnor Ett måste läsa
AvGiora zeevypå November 10, 2014

Det är uppmuntrande att hitta en kvinna som trots alla odds, och allt vad de så kallade experter för sjukdomar, doktorerna berättade för henne, tog hand om hennes liv och botade henne fyra klass tjocktarmscancer genom att dricka morotsjuice. Det är en fantastisk verkliga livet historia.


Som en person som tror på wholistic medicin jag vet från min dagliga liv som "medicinsk näringslära" som stödja och främja kroppen är det enda sättet för läkning, läkning av kroppen genom kroppen.

Ms Cameron litade på sig själv att följa en enkel naturlig, skulle jag säga billigt (om en vanlig kemoterapi kostar 300.000 i genomsnitt vad är kostnaden för 5 glas morötter om dagen ...) protokoll och hon kan se nu sundet till hennes tidigare MD och brand dem.


Ms Cameron språk är lättsamt, tydlig och mycket tankeväckande.
Jag var mycket imponerad av hennes kunskap om cancer, och hennes framåtanda, även utsatta strategi för att möta sanningen, hennes sanning trots de som är på laddning av know ... Självklart hade hon rätt.


Morotskuren och andra naturliga sätt (Min första tanke var, en annan Gerson överlevande) är framtiden för att bota cancer och alla kroniska sjukdomar. Jag kommer varmt rekommendera till alla som har en anledning att själv utbilda sig / själv om cancer att läsa den här boken, och ge protokollet ett försök om det behövs.


Ingenting är starkare än fakta. Ms Cameron gavs av hennes doktor endast enstaka månader kvar att leva, är cancerfri idag. Jag tycker det ska stå på förstasidan i tidningarna. Detta är verkliga historien om en andlig stark kvinna som lärt oss allt vad vinnande handlar om.


5 av 5 stjärnor stor Bok Avsmden 4 augusti 2014

Det är sant att med 1200 ml dagligen morötter juice (ca 5 koppar) verkligen tar bort cancer och alla bakterier från kroppen. Resultaten kommer att normalt visas efter två till tre månader. Åtminstone i mitt fall. (tjocktarmscancer etapp 3)

 

Det är svårt att förklara, men i min uppfattning att falcarinol i morötterna bort bakterierna, och avlägsnande av akne kommer att synas först.

Kanske är det det faktum att Ms Cameron har skrivit underbara berättelser för barn som gör språket i denna bok så klart. Hennes förklaringar hela, även av de mest vetenskapliga fakta, är skrivna så att de kommer att vara lätt att förstå. Och hennes personliga berättelse är mycket övertygande. Det känns som om en vän talar med dig.

 

Mer finansiering måste ställas till förfogande för studier av hela livsmedel som botemedel mot sjukdomar så att det blir rutin för läkare att använda dem som terapi och inte bara de giftiga ämnen som nu är i bruk.

 

5,0 av 5 stjärnorEn väl berättad märklig historia

Avbonnieroseden 20 juni, 2014

Jag är alltid glad när universum väljer exakt rätt person att leverera exakt rätt budskap. För författaren Ann Cameron att drabbas av tjocktarmscancer hade varit en hjärtekrossare för henne. För henne att möta sin rädsla, vara klokt nog att undersöka ett alternativ till kemoterapi, modiga nog att prova det och för att lyckas. , Ja det är en fantastisk historia.

 

Vem bättre att dela den historien än den kvinna som bodde det som bara råkar vara en skicklig skicklig författare. Ann Camerons bota cancer med morötter är en lätt fascinerande läsning, övertygande för någon med cancer eller någon, som jag som såg hjälplöst som både min mor och syster dött av den fruktade sjukdomen.

 

När jag avslutade det jag tänkte: Detta är hur förändringen sker. Det börjar med en märklig väl berättad historia som denna.


5,0 av 5 stjärnorLevande bevis! AvMaria Oliverden 19 juni, 2014

Så glad Ann skrev den här boken för att hjälpa till att sprida ordet.

Jag blev botad från maligna lymfom i halsen efter pressning 5kg. av morötter om dagen i ungefär en månad. Skulle bli tvungen att genomgå en operation, strålning och möjligen cellgifter när först diagnosen.

 

Jag var tvungen att gå igenom flera månader fram och tillbaka testa med de läkare som inte alla men de flesta, vägrade att acceptera att de var borta utan traditionell behandling. Har läkare i familjen och inte alls mot västerländsk medicin, men tror att de behöver vara mer öppna för den helande kraften i nutrition.

 

När man arbetar med cancer det finns många faktorer att ta hänsyn till och jag skulle inte berätta för någon att inte ta din läkares råd om cancerbehandling men också inte vara rädd för att prova ett glas färsk Juiced morötter för att öka dina chanser att lyckas. Kraften i nutrition inte främjas tillräckligt idag i det medicinska samfundet i min mening. Tack Ann!

 

5,0 av 5 stjärnorMycket bra gjort täckning av sin erfarenhet och cancern branschens brister AvPaul Fassaden 20 maj 2014

Jag älskar detta eftersom jag hade tidigare gjort en naturlig News write-up på Ann Camerons mycket ovanligt botemedel. Som hälsojournalist, är jag medveten om många billigare, billigare, men mer effektiva cancerbehandlingar. Det är en del av min takt.

 

Men Ann morotsjuice tillvägagångssätt som hon fick från en tidigare cancer överlevande, men väl sagt, är endast en del av sin bok. Hon täcker cancer branschens brister på ett sådant medkännande sätt att det inte skulle såra hard-core vanliga medicinska förespråkar. Om den gör det - då förolämpade är verkligen korrekt anklagade.


Bra bakgrund på cancer mekanik och orsaker med citat från dem som vet. Vid fem dollar styck, bör måste läsning för alla som vill överleva cancer, hjälpa någon annan, eller bara bättre förstå vad cancer är, varför traditionella medicinska kriget mot cancer är ett misslyckande, och att det är mer botas med lägre kostnad och vånda än "ortodoxa" behandlingar.

 55.0 av 5 stjärnorEn trovärdig, inspirerande och välskriven bok
AvRita Sturam Wirkaladen 3 maj 2014

Detta är den fantastiska personliga historien om en författare som botade sig av metastaserad cancer. Varje aspekt av denna bok är intressant: Ann Camerons grundlig forskning om de negativa effekterna och fördelarna med kemoterapi, att hennes beslut förkasta det, hennes objektiv bedömning av olika alternativa botemedel hon kom över, och hennes sista triumf i besegra sjukdom med ... morots juice!


Denna bok är också mycket informativ med avseende på genetik och epigenetiska och deras samspel med vissa dieter. Det visar också reflexmässig förnekande från det medicinska och farmaceutiska etablering som en eventuell positiv effekt av vissa dieter på cancerpatienter. Jag rekommenderar starkt detta trovärdig och välskriven bok, inte bara för dem som kämpar med cancer, men för alla som är intresserade i människans välbefinnande.

 

5,0 av 5 stjärnorEtt måste läsa för dem som har haft cancer.AvPTden 1 Maj 2014

Denna hjärtligt skriven bok är ett budskap om självbestämmande och hopp. En sann lärdom för uthållighet att överleva. Ms Cameron förklarar hur enkel tillsats av morotsjuice i hennes diet förändrats dyster straff för sitt liv i ett hopp.


Hon delar denna process genom sin lätt att förstå skrivandet av sina känslor, frågor och tillvägagångssättet leder till hennes botemedel. Hennes resa drivs av frågor hon ställer till det medicinska samfundet och själv, genom att forska vetenskapliga data och genom att lyssna på den inre rösten som leder henne att se utanför boxen för ett annat sätt att bota.


Hon visar läsaren hur man använder verktygen för utredning för att hitta svar på fler frågor som läsaren kan ha. Ingen ska behöva känna sig hjälplös i en situation och system som har endast begränsade svar. Ärliga informerade svar är rätten för varje sjukvård konsumenten att göra sina egna val i jakten på välbefinnande. Ms Camerons exempel har gett mig med detta mål.

UPP          Tillbaka till Cancer-sidan

Saftpress? Ser närmare ut som en kanon, och den blir ju också närmast som ett vapen mot cancer.

Saftpress har man kanske redan. Här är den där stabila Champion maskin från 50-talet till ca 4500 kr där man bara matar stora bitar ner i en oändlighet tills man är klar.

Andra tar kanske mindre stycken och ska tömmas och rensas några gångar för att pressa dagens ration. Dessutom fick Ann 1.3 liter saft från den, mot endast 1 liter med en billigare maskin, så på sikt tjänas merpriset in. Vi pratar ju om 8 månader.

Philips Avance Collection HR1871

Men det är klart att det har hänt saker sedan 50-talet och det finns hyfsade maskiner idag från ca 800 kr. Denna Philips Avance Collection HR1871 är testvinnare i 2016. Pris 1690 kr.

Text från Konsumentmagasinet:

Denna råsaftcentrifug-maskin från Phillips är en fantastisk testvinnare. Alla testerna som Forbrugsguiden har genomgått har värderat just denna modell till att vara marknadens bästa.

Några av sakerna som maskinen utmärker sig med vid de olika testerna är att utöver sin primära uppgift – att göra bra juice – så är den mycket enkel att rengöra, då alla delarna kan sättas i diskmaskinen.

Samtidigt väger den endast 5 kg, vilket gör den till en av de lättaste modeller på marknaden. Trotts att maskinen är en lättviktare, så har den en av marknadens kraftigaste motorer på 1000W som ger maskinen så mycket kraft att den effektivt pressar mest möjliga saft utav frukt- och grönsaker.

En annan fördel är det stora påfyllningsröret som gör det mycket enkelt att fylla på hela frukter och grönsaker, utan att behöva först skära de i mindre stycken.

Phillips har utvecklat ett nytt innovativt juice-presssystem med ett omvänt såll, som ger möjlighet att få 10% extra juice i jämförelse med andra råsaftcentrifug-maskiner. Beroende på typen av frukt- eller grönsak man pressar så är det fullt möjligt att fixa upp till 2,5 liter juice per omgång – utan att tömma fruktbehållaren.

Maskinens QuickClean design gör att du på ett enkelt sätt kan rengöra maskinen, genom att bara skölja de olika delarna under vattenkranen. Den är också utrustat med Anti-Dryp funktion, så att maskinen inte droppar juice ner på bordett.

Med denna råsaftcentrifug-maskin från Phillips får du en absolut testfavorit.

När jag så ett par film, är det faktisk bara tjöpp tjöpp, så är det en liter morotssaft klar och maskinens kapacitet räcker till vårt ändamål utan mellanrengörning. Ett par videon. Nr 1.  Nr 2.