Yogi te

Är nyttigt för människans hela system. Varje ingrediens är båda en krydda och samtidig en hjälp för kroppen efter principen i Ayurvedic medicin som är ett urgammalt Indiskt system av en må-bra-känsla känt som ”Vetenskapen av hälsa” stadig praktiserad i Indien och numera över allt större delar av världen. 

Ayurveda blandar diet, motion, meditation och andningsövningar samt andra råd för ett bättre livsmönster. Målet med Ayurveda är balans genom hälsa, inre harmoni, frid och ett långt liv. Yogi Te är gjort med detta i tanke och ingredienserna är utvalt med omsorg efter deras verkning i kroppen.  

Yogi Te är naturligt koffeinfritt och därmed inte av-koffeinerad som t.ex. kaffe kan vara det. Det betyder att det inte heller är vätskedrivande som kaffe och te ju är. 

Yogi Te gir dig energi utan nedtur efteråt, en mild känsla av eufori från kombinationen av kryddorna.

Nejlika tar bort smärta. 
Kardemumma hjälper matsmältningen.
Kanel är bra för benstommen.
Svart peppar stimulerar matsmältningen
Ingefära är en Ayurvedic universalmedel som ger styrka och energi, ja Yogi te har även en *synergistisk effekt.

Kanel, Kardemumma, Nejlika, Ingefära och svart peppar är alltså rena rama hälsokuren. Jamen så är det ju nått om snacket att man blir snäll av pepparkakor. Det är ju de kryddor som traditionellt ingår i pepparkaksrecepten! 

*Synergism. Det att den sammanlagda verkan av t.ex. 2 läkemedel kan vara starkare än summan av de enskilda medels verkan. Med andra ord 1+1 kan ibland bli 3

 

UPP