Jorda Dig!


Fram till för inte så länge sedan
levde vi i kontakt med jorden på ett helt annat sätt än idag med alla plastmaterial i hemmen, skor med gummi och plastsulor osv.

Det skapar obalans och därmed en massa sjukdomar att vi är ur kontakt med jorden. En enkel lösning på detta är att sova på ett jordlakan eller jorda oss på annat sätt. Det ger oss en lång stund att avjorda oss. Det är även bra att gå så mycket som möjligt med bara fötter på stengolv, och så klart utomhus.


"En sommarmorgon på bara fötter i den daggvåta mjuka gräsmatta" Uhmmm.
-Eller ta nästa golfrunda på bara fötter, mina vänner, hö hö!

På sidan Earthingpeople.se kan man läsa allt om jordning och köpa olika produkter därifrån, men jordning kan göras för några småslantar med alufolie, ett par små krokodillklämmor och en sladd till ett spett i marken eller ett vattenburet element.

Några sjukdomar som jordning delvis kan hjälpa emot är speciellt de inflammatoriska som allergier, ALS, Alzheimers, anemi, astma, cancer, diabetes 1 och 2, fibromyalgi, hjärt- och kärlsjukdomar, vanliga inflammatoriska magsjukdomar, lupus, njursvikt, MS, psoriasis och eksem.

Andra blir av med smärtor av olika slag och även autistiska barn får det klart bättre.

Jordning sägs också kraftigt minska påverkan av strålning från elnätet, Wi-Fi, mobiltelefoner mm.

En annan fantastisk grej med jordning, är att kroppen håller på de näringsämnen vi har intagit med födan eller som kosttillskott för dyra pengar, istället för vi pissar ut dem.

På det Polska militärkliniska sjukhuset i Bydgoszcz gjordes 5 olika försök av läkarna Karol och Pawel Sokal med jordning som gemensam nämnare.

I första försöket fick 84 subjektivt friska personer sova 2 nätter och lämna blod och urinprov morgonen efter varje natt.
Första natten sov ingen jordad:

Andra natten sov hälften jordad och hälften ojordad.
Alla sov på samma typ underlag men ingen visste vem som sov jordad.

Resultatet var verkligen slående!

Kalcium (kalk) i urinen hade nästan halverats och organisk fosfor minskade med 40%.
I blodserumet fanns också en klar minskning av kalcium, fosfor och järn. (Jag tror det gäller andra mineraler med, fast de var inte med i denna test)

I andra försök testades något liknande och övriga 3 försök handlade om immunreaktion vid vaccination, folk med BMI på 25-28 testades ang TSH, T3 och T4, och Diabetes D2 med Glibenkalamid. Mer om detta i Tidningen 2000-Talets-vetenskap nr 5 2011 och annat om jordning i nr 3 2011.

Min fru och jag har nyligen skaffat jordlakan. Precis som det står i beskrivningen känns en kittlande i kroppen i början man lagd sig. Speciellt när man är ny-duschad och inte har byggd upp lite hudfett än. Det måste vara dagens uppladdning av statisk elektricitet som man laddar ur.

 

UPP